top of page

Προπόνηση & Γεύμα. Γεύμα & Προπόνηση.


Γεια σας όμορφες.. Σήμερα θα σας μιλήσω για το ΤΙ αποτελεί η γυμναστική και πως τι θα ήταν σωστό να τρώγαμε μετά την προπόνηση..

ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Η γυμναστική αποτελεί, όχι μόνο μέσο για γρήγορο αδυνάτισμα και αποτελεσματική δίαιτα, αλλά και τρόπος για να την επίτευξη πνευματικής ευεξίας και ομορφιάς. Στην κατηγορία γυμναστική, θα βρείτε συμβουλές για γρήγορο αδυνάτισμα με την βοήθεια της γυμναστικής, άρθρα για μυϊκή ενδυνάμωση, τρόπους να γυμναστείτε στο σπίτι αλλά και όλες τις γνωστές μεθόδους άσκησης όπως pilates, yoga και άλλα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι ο καλύτερος τρόπος για να χάσουν βάρος, είναι να γυμνάζονται σκληρά και να περιμένουν μέχρι το γεύμα για να φάνε.

Όμως αυτό δεν είναι σωστό. Το κλειδί για ένα όμορφο σώμα και για να διατηρηθεί είναι ο συνδιασμός της τακτικής άσκησης και η σωστή διατρφή.

Η σημασία του φαγητού πριν την προπόνηση. Είτε τρώτε είτε όχι πριν από την άσκηση, η έρευνα δείχνει ότι το σώμα καίει την ίδια ποσότητα λίπους.

Σύμφωνα με τους ειδικούς ο συνδυασμός της πρωτεΐνης και των υδατανθράκων είναι ότι καλύτερο μετά την άσκηση. Δηλαδή, μπανάνα, σαλάτα, λαχανικά, ψωμί μαύρο με λίγο φυστικοβούτυρο, καστανό ρύζι, κινόα με μαύρα μούρα και πεκάν.

See you next time!

Eudora

Featured Posts
Ελέγξτε πάλι σύντομα
Μείνετε συντονισμένοι...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page