top of page

Είσοδος με στυλ

Γειά σας υπέροχα κορίτσια μου!

Θα ξεκινήσω λέγοντας, ότι η διακόσμηση δεν ειναι μόδα. Σίγουρα επηρεάζεται κι από αυτήν, αλλά δεν ειναι αυτό! Η διακόσμηση είναι η τεχνική που αναβαθμίζει το περιβάλλον διαβίωσης ή εργασίας και εξυπηρετώντας τις ανάγκες μας, μας προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Η διακόσμηση είναι ένα απο τα σημαντικότερα πράγματα, στα οποία θα πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη σημασία. Ένα σπίτι δίχως διακοσμητικά στοιχεία, είναι σπίτι δίχως χαρακτήρα.

Πάμε λοιπόν να το πάρουμε απο την αρχή. Τί άλλο δηλαδή;

Την Είσοδο του σπιτιού μας!

Η είσοδος του σπιτιού είναι ο χώρος που αντικρίζετε πριν και αφού μπείτε στο σπίτι σας και η πρώτη εντύπωση που διαμορφώνουν οι καλεσμένοι για τον χώρο σας. Για τους παραπάνω λόγους, η είσοδος του σπιτιού, εξωτερική και εσωτερική (χολ- διάδρομος), θα πρέπει να είναι όμορφα διακοσμημένη, τακτοποιημένη και οργανωμένη.

Χρώμα

1. Για να διαμορφώσετε την είσοδο του σπιτιού σας ξεκινήστε με την επιλογή του κατάλληλου χρώματος. Αν μένετε σε πολυκατοικία, τα πράγματα είναι δύσκολα γιατί δεν μπορείτε να κάνετε παρεμβάσεις στον κοινόχρηστο χώρο. Σε αυτή την περίπτωση επενδύστε στον εσωτερικό χώρο που διαθέτετε. Αν μένετε όμως σε μονοκατοικία μπορείτε να βάψετε την είσοδο του σπιτιού σας όπως θέλετε. Η επιλογή του χρώματος θα γίνει ανάλογα με τα χρώματα του υπόλοιπου σπιτιού.

2. Βρειτε τα στοιχεια που σας ενδιαφερουν και βαλτετα στον προσωπικο σας χωρο. Σημερα υπαρχουν διακοσμητικα στοιχεια σε ολα τα βαλαντια.Ετσι λοιπον κοριτσια μου οποιο και να ειναι το στιλ σας απλος υποστηριξτετο και διακοσμηστε αναλογα τους χωρους του σπιτιου σας

Εξωτερικός χώρος Στον εξωτερικό χώρο προτιμήστε μία όμορφη και εντυπωσιακή γλάστρα. Ανάλογα πάντα τον χώρο που διαθέτετε μπορείτε να βάλετε περισσότερες γλάστρες, ένα παγκάκι ή κάποιο διακοσμητικό εξωτερικού χώρου που θα κατασκευάσετε μόνοι σας. Τι πιο απλό από μία παπουτσοθήκη με τελάρα ή μία κατασκευή από τσιμεντόλιθους για μικρές γλάστρες και άλλα αντικείμενα.

Έπιπλα Τα έπιπλα που θα επιλέξετε για την είσοδο του σπιτιού σας φροντίστε να ταιριάζουν με αυτά του σαλονιού. Θεωρήστε την είσοδο ως προέκταση του σαλονιού και διαλέξτε έπιπλα σύμφωνα με το χώρο που διαθέτετε. Σε μερικά σπίτια ταιριάζουν οι καλόγεροι, σε άλλα οι ντουλάπες για να αποθηκεύετε τα πανωφόρια και τα αξεσουάρ

Γενικότερα, τα απαραίτητα για την είσοδο του σπιτιού σας είναι το κατάλληλο χρώμα, ένας όμορφος καθρέφτης, σωστός φωτισμός και τα έπιπλα ανάλογα τον χώρο του σπιτιού. Επιλέξτε τα αγαπημένα σας διακοσμητικά και φωτογραφίες να κοσμούν την είσοδο του σπιτιού για να νιώθετε χαρούμενοι κάθε φορά που μπαίνετε στο σπίτι σας.

Ένας σωστά διακοσμημένος χώρος κλέβει πάντα τις εντυπώσεις!

Τα φιλια μου!

Ετικέτες:

Featured Posts
Ελέγξτε πάλι σύντομα
Μείνετε συντονισμένοι...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page